Min boligdrøm

Jeg har boet i både Jylland, på Fyn og nu Sjælland. Jeg har flyttet så meget, at det skal tælles på to hænder.

Jeg sagde til min bedre halvdel, at jeg ønskede at finde hjemmet til os, og at jeg ellers ikke ville flytte. Jeg savnede på en eller anden måde, et hjem, som virkelig var “hjem” for mig.

Jeg troede, at drømmen var at finde en fast base for eventuelle kommende børn.

Men måske har jeg taget helt fejl! Måske er mit rigtige hjem, blot Danmark.

Fyn er fin! – Og det er helt rigtig. Jeg elsker Fyn og især sproget, som jeg selv ikke kan eller vil slippe. Min talemåde og væremåde er helt klart mere Fynsk end noget andet. – Gammeldags Fynsk.
“Det sagde du bare ikke!” Har en kollega engang sagt til mig, med et grinende smil på læben. – Det eneste jeg havde sagt var: Du må have en god dag – eller på Fynsk: du må ha’ en go dav. Jeg smiler stadig ved tanken og er yderst stolt af min dialekt.

Min bedre halvdel ønsker at opleve verden, lærer nye kulturer, se en anderledes hverdag og leve den. Jeg må her indrømme, at jeg faktisk er blevet betaget af ovenstående. – Måske handler det ikke om Volvo, villa og vovse – Som normen er i dag – Måske handler det bare om, at gøre de ting man drømmer om!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *