Naturskønt

Vejret er svært at lave om på – Så hvorfor ikke bare nyde det?

Jeg elsker regnvejr – For, hvad er bedre end en dejlig kop varm te, og et blødt tæppe foran flimmerkassen eller endnu bedre, en god bog! – At hører regnen på min rude, er for mig en af de mest beroligende ting.

Solskin er ganske fint – Men bedst er – Når solstråler oplyser de grønne blade, som hænger på de smukke træer. – Når solstråler varmer havet eller søen – Havblik! – Den måde solstråler danser i vandets overflade. – En solstråle, som skinner igennem skyer – På sin helt egen måde – Har en helt særlig betydning for mig.

Jeg er ikke fan af snevejr – Men alligevel, må jeg indrømme – At se snefnug komme dalende og lægge sig, som et hvidt underlag – Som ikke bør betrædes! – Det er en oplevelse i sig selv!

Vejret kan vi ikke selv kontrollere! – Og heldigvis for det – For ingen er ens! – Vi er alle forskellige. – Og det er sådan, det skal være!
Find det bedste frem, ved det, du står i lige nu. – For, hvad er det værste, der kan ske? – Du bliver våd? – Varm? – Hvid? – Tænk over det!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *