Blot en tanke

Jeg har så mange drømme – Eller har jeg. For hvilken betyder mest?

Jeg vil gerne skrive – Blive læst – Det er faktisk drømmen. Spørgsmålet er mere, hvordan når man drømmen?

Jeg har den sidste måned overvejet at studere til journalist – Fordi jeg tænkte, hvordan kan jeg få løn, mens jeg skriver! – Men måske er det slet ikke svaret, og er 5 år virkelig det værd, på skolebænken!

Når man går i skole, har man aldrig fri! Lektier og forberedelse til undervisningen. – Men, på arbejdsmarkedet, har du fri, når du har fri! – (Oftest)

Jeg læste et blogindlæg, som Lene Dybdahl havde skrevet i går. – Om, hvordan hun var hoppet ud i, at forfølge sin drøm! – Det fik mig til at tænke. – Sæt arbejdstimerne ned – Og tag dig tid til at skrive. – Få det ind, som en del af din hverdag. – Så er vi allerede et skridt på vej!

Jeg har ideer – Jeg har lysten – Men føler at tiden mangler. – Så måske jeg skal vende min tankegang, og gøre noget ved det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *