Min plan!

Jeg har nu taget drømmen i min egen hånd – Taget en beslutning, jeg føler mig godt tilpas med – Som jeg glæder mig til at udleve.

Jeg skal studere dansk på A niveau til foråret – Sende ansøgning til forfatterskolen – Krydse finger. – Måske jeg er en af de 6-8 personer, som er heldige. – Hvis ikke – Så skal jeg studere engelsk på niveau B og samfundsfag på niveau C.

Fast plan – Studere 20 – 25 timer om ugen – Og brug mere tid på at skrive! – Udvikle mig, som forfatter og mine skrivefærdigheder! – Skrive artikler – Noveller – Roman – Julekalender – Og selvfølgelig udvikle min blog.

Søg ind på forfatterskolen igen – Og håb, at din udvikling rækker anden gang! – Søg ind på journalisthøjskolen i 2019 – Prøv lykken! – Her vil dansk, engelsk og samfundsfag, om ikke andet, være på højere niveauer og åbne op for mulighederne – Som ordet giver!

Forventer afslag – Som kan gøre mig stærkere – Som vil fremgå, som en del af min udvikling – Jeg vil håbe – Krydse finger – Og gøre ALT, hvad der står i min magt, for at opnå mit mål!

Jeg vil ordet!
Min drøm – Mit liv – Mit valg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *