Det at skrive

Alt jeg ved – Er, at jeg brænder for at skrive. Blive min egen chef og mere fri.

Allerede fra barnsben
Hverdagens trummerum, rammer mig ofte hårdt. Hvorfor blive ved med at sidde fast i en ond cirkel? Da jeg var en lille pige, elskede jeg at skrive på den skrivemaskine, som mine bedsteforældre tilfældigvis havde stående. I folkeskolen elskede jeg at skrive stile, mine egne historier og mine egne ord. Det mest ærgerlige er, at jeg først indser det nu.

Når det kommer til at skrive, vil jeg det hele. Jeg vil gerne skrive bøger, om spændende nye verdner. Men jeg vil også gerne skrive artikler om, det at følge sine drømme, tage chancer og ikke mindst, de store spørgsmål her i livet.

Følelsen
Når jeg skriver, forsvinder alt omkring mig. Uden at tænker over det, forsvinder jeg ind i min egen lille osteklokke. Min egen lille verden. Hvor tomrummet fyldes med spænding og nye idéer. Det er lige præcis denne følelse, som gør, at jeg kan slappe af. Hvile i mig selv.

Så, hvis du en dag mærker denne følelse, så følg den. Følg din drøm. Mærk dig selv og lyt til dit sind. – Mit motto er: Man kan, hvad man vil!

Lad mig vide, hvad du tænker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *