Mørkets Søn af Jeanette Hedengran & Tina Sanddahl

Mørkets Søn af Jeanette Hedengran & Tina Sanddahl

Dette er en bog, som handler om mødet mellem mørkets og lysets folk. Som breder sig ud over – svigt, kærlighed, udvikling, fjendskab.

Mørkets søn, Destan, som er arving til tronen for mørkets folk, er den person vi følger mest. Og uden at sige for meget, så synes jeg, at hans udvikling, handlemåde og væremåde er helt fantastisk.

Min indgangsvinkel til denne bog, var en frygt om, at den var skrevet meget sort og dystert. Men jeg tog helt fejl! Jeg blev meget, positiv, overrasket over skrivestilen. Den er fængende, spændende og detaljeret. Jeg havde meget svært ved at lægge den fra mig.

Jeg kan klart anbefale denne bog!

Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *