De 7 synder af Katja L. Berger

De 7 synder af Katja L. Berger

Bogen handler om en verden, som måtte deles i to, da en dreng skabte kaos og ondskab, til en ellers fredelig verden. Men ondskaben bliver sluppet fri og derfor har den nye verden brug for hjælp til at bekæmpe de 7 synder, grådighed, vrede, begær, fråseri, misundelse, dovenskab, hovmod & den nu voksne mand, som skabte alt dette.

Min første tanke efter at have læst de første 4 kapitler var: WOW, Katja L. Berger skriver virkelig godt og fængende. Jeg var fuldstændig solgt til hendes ide!
Der var et sted i midten, hvor jeg synes, at nogle ting, gik lidt stærkt. Men taget det i betragtning og nu har læst bogen færdig. Så står jeg 100% ved min første tanke!
Katja L. Berger – Sikke en fantastisk bog!

Jeg kan varmt anbefale denne bog til andre fantasy elskere! Ideen bag denne bog, forbløffer mig stadig og Katja L. Berger har virkelig formodet at sætte mine egne ideer igang. Virkelig inspirerende.

Jeg giver den 4 ud af 5 stjerner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *