Ravneskrig af Karen Inge Nielsen

Ravneskrig af Karen Inge Nielsen

Bagside tekst:
Da Sia kommer til sig selv, står byen Karstel i flammer, og hendes bror, Liam, er forsvundet. Ukendte gerningsmænd har dræbt hertug Caster og forvandler den skønne sensommerdag til et mareridt. Pludselig hører Sia en hårdt såret mand kalde på sig. “De har ham … du må befri ham … ellers dør vi alle,” hvisker han, inden han dør. Sammen med sin mor drager Sia ud på en rejse mod det ukendte for at finde Liam og redde den ukendte mand – en rejse, der skal vise sig at trække tråde tilbage til en tid med rædsler, Sia aldrig havde hørt om. En nat, hvor endnu en by hærges, forsvinder Sias mor, og Sia er nu alene om at finde Liam og redde den ukendte mand.

Min konklusion af bogen:
Jeg frygtede at bogen ville være negativ og sort at læse, men jeg kunne ikke have taget mere fejl! Jeg var tryllebundet fra starten. Der er en alvor, som skinner igennem hele bogen, men der er hele tiden et endnu større håb.

Jeg er vild med persongalleriet! – Karen Inge Nielsen har virkelig beskrevet hver person på en helt ubeskrivelig måde. Man kan føle dem og relatere til dem. Og denne følelse går igen i hele bogen.

Sproget er skrevet virkelig godt. Det er forståeligt og spændende på samme tid. Det er let læseligt. Dette er en bog man kan sidde med uanset, ens tidspunkt eller sted. Fordi Karen Inge Nielsens ord er skrevet så godt, at du suger dem til dig og bliver fanget i hendes univers.

Jeg kan stadig se hele handlingen for mit indre øje. Og må indrømme at jeg blev meget rørt ved afslutningen. Jeg føler jeg kender persongalleriet og jeg elsker det!

Læs den! – Du vil ikke fortryde!

Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *