Græsen til Trafallas af Julie M. Day

Græsen til Trafallas af Julie M. Day

Bagside tekst:
“Hvad er jeg?” gentog jeg. Denne gang lød jeg vredere end planlagt. Men jeg var vred! Jeg var vred og frustreret. “Du er halv,” sagde han så. De tre ord virkede voldsomme og på samme tid befriende. Og pludselig havde jeg svært ved at synke.

Da Grace stifter bekendtskab med en mærkværdig skriftrulle, og det samtidig kommer en fremmed mand til byen, er hun ikke i tvivl – den fremmede vil hende noget, og det er ikke nødvendigvis noget godt.
Inden længe bliver Grace hvirvlet ind i en ældgammel fejde mellem godt og ondt. Hun er stærkt ønsket af nogen i det fremmede og magiske land, Trafallas, mens andre helst ser hende forsvinde. Hvem er de gode, og hvem er de onde, og hvem af dem kan Grace stole på?

Min konklusion:
Bogen er spækket med kærlighed, hemmeligheder, mystik og masser af spænding.

Julie M. Day formår at skrive, så læseren fanges af de hemmeligheder, som bogen gemmer på. Man bliver nysgerrig og må vide, hvad der vil ske Grace.

Det eneste kritiske jeg vil sige om bogen, er at den for mig var en smule langtrukken. Men den sætter godt fra start og kommer hurtigt efter det jo længere ind i bogen man kommer. Du vil blive fanget i bogens eventyr om mystik, det gode, det onde og ikke mindst den store kærlighed, som gemmer sig i bogen.

Det bånd som Julie M. Day har skabt mellem sine karakterer, er utrolig fængslende. Man bliver grebet af deres frustrationer, deres kærlighed og deres svære valg.

Bogen har rigtig meget at byde på. Den skiller sig klart ud fra mængden. Hvilket gør den til en fantastisk oplevelse! Og Trafallas er en meget fængende verden.
Jeg skal da i hvert fald fald finde ud af, hvordan det går Grace i den næste bog!

Er du til fantasy genren, så bør du give denne en chance og lade den hvirvle dig ind i et spændingsfyldt eventyr!

Jeg giver den 4 stjerner ud af 5!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *