Mørkets Søn 2 – Grænselandet af Jeanette Hedengran & Tina Sanddahl

Mørkets Søn 2 – Grænselandet af Jeanette Hedengran & Tina Sanddahl.

Bagside tekst:
Hungersnød og krig truer Sikanias mørke folk, og det er op til Destan at redde dem. Som nyudnævnt hersker hviler alt ansvar på hans skuldre, og alliancen med lysets folk kan kun hjælpe ham et stykke ad vejen. Destan må nu vise at han er mere end en egoistisk ballademager, og at han har viljen og evnerne til at bære opgaven. Men det er svært når han mangler Celina ved sin side, og kampen for at få hende tilbage kan meget vel komme til at koste han tronen eller livet.

Min konklusion:
Jeg er vild med denne serie! Jeanette & Tina gør det simpelthen formidabelt!

Destan kæmper en indre kamp om at få sin elskede tilbage. Hans folk sulter og en krig truer. Hvordan bevare han overblikket, vinde folkets tillid, og finder tiden til at søge efter Celina? – Det er ikke en let opgave.

Grib denne bog og lad den tage dig med på et eventyr, hvor du vil opleve en helt speciel udvikling! – Bogen rummer også blandt andet, heltemod, råstyrke, ægte kærlighed, blind tillid, nye alliancer og endnu flere udfordringer.

Hvis ikke du har læst Mørkets Søn – Så gør det! – Du vil ikke fortryde!

Jeg giver den 5 ud af 5 stjerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *