Natspindlerens Dødsmærke af Karen Inge Nielsen

Natspindlerens Dødsmærke af Karen Inge Nielsen

Bagsidetekst:
Tiden efter De Sorte og Tigrils fald har været hård. Landet lå i ruiner – brændt til ukendelighed, og de menneskelige tab har været store. Sammen med hertug Castor har Sia gjort sit bedste for at genopbygge livet i Karstel. Men sårene fra De Sortes tid er svære at hele. Selvom blomsterne står farvestrålende op af husmurene i Karatels gader, kan de ikke fortrænge de mærke kræfter, der lurer i skyggerne. Sia kæmper med sorgen over og savnet af sin far, og samtidig er en ukendt, hviskende stemme begyndt at hjemsøge hende om natten. Langsomt går det op for Sia, at det, hun troede, var afsluttet, da Tigril faldt, langtfra er slut endnu. Legenderne spørger. Det onde lever stadig – og Natspindleren er kommet for at sætte sit dødsmærke.

Min konklusion:

Dette er andet og sidste bind i serien om Sia. Karen Ingen Nielsen gør det igen! Jeg var vild med Ravneskrig, men denne gik endnu dybere ind under huden på mig.

Sia kommer på endnu en faretruende rejse, som vender op og ned på det hele. Den mystiske stemning, holder spændingen højt, og fanger dig fra første side, og du slipper den ikke igen, før sidste side.

Det beskrivende sprog, overvælder en. Og giver dig en fornemmelse af at være tilstede, som en del af handlingen. Man følger de forskellige personer, så tæt på, at deres glæder, sorger og udfordringer former dine følelser, når du læse den.

Forbered dig på en bog, som sætter dine overbevisninger på prøve. Som lader dig tænke en ekstra gang på sammenhængen i bogen, og det virkelige liv. Følg Sia og de andre og lad følelserne sprudle, i både det godt og det onde.

Jeg er vild med denne bog! Jeg slugte den råt på små 5 dage. Jeg havde meget svært ved at lægge den fra mig. Den opslugte mig og jeg blev fanget i Natspindlerens spind.

Lad dig forføre af denne. Mystikken, følelsesladet, beskrivende, farefuld & spændende.

Den er en MUST HAVE!

Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *