Den daglige trummerum

En travl hverdag

Du lever sikkert i en helt normal hverdag, ligesom alle os andre. Vi står op, går på arbejde, kommer hjem og laver mad for derefter at gå i seng. Weekenderne er ofte overbooket med alverdens planer sammen med venner og familie, men hvad er det faktisk, helt reelt, du ønsker?

 

Både børn og fritidsinteresser kan fylde meget i ens hverdag, men har du og din bedre halvdel reelt den tid i ønsker jer til hinanden? Arbejdsdagene trækker i langdrag og der forventes mere og mere af os, på trods af at stress bliver mere og mere udbredt. Vi skal arbejde længere og hvad værre er mere effektivt, hvilket fremkalder stressen, fordi hvis du ikke opnår de høje forventninger, så hænger din stilling måske i en tynd tråd.

De små glæder

Folk er gode til at skubbe til dig – også når du allerede ligger ned, men hvem har du til at hive dig op, hvis det bliver nødvendigt? Lad arbejdet blive på arbejdspladsen, gør dit bedste og læg en plan med din familie – vi lever kun en gang.

Find livets små glæder og lad den danske hygge summe i selv de fjerneste hjørner af hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *