Livets gang

De følelsesmæssige aspekter

Vi bliver født for at tjene samfundet – for at glæde vores forældre. Livets gang er en mærkelig ting og hvad kan vi i bund og grund tillade os? Samfundet er afhængigt af, at vi som voksne mennesker arbejder hårdt, betaler vores skat og bruger vores penge til at holde væksten i gang. Børn fødes for at hjælpe forældrene, når de bliver gamle og svage, men det kan være svært at få til at hænge sammen i en stresset hverdag, hvor pumperne allerede arbejder på højtryk.

Men værst er nu, den del vi alle ved venter os. Vi ved den venter, men alligevel kommer den bag på os og slår os helt ud af kurs. Det er en øjenåbner og i sidste ende må livets mening, i det store billede, simpelthen være op til hvert enkelt individ. Vi er alle forskellige og heldigvis for det!

Følg drømmen – Tag chancen – Vi lever kun en gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *