De sociale medier med til middag

Romantisk middag for 2

Har du nogensinde set dig omkring på en restaurant? Når din egen date er ude, hvor man ikke kan sende andre, så hiver du lige mobilen frem fra tasken og tjekker status – intet nyt. Hurtigt lægger du den fra dig igen og lader det nysgerrige blik vandre rundt.
Dit blik fanger et andet par i byen, det ligner en date, men samtalen er ikke eksisterende. Hvorfor undre du dig sikkert? – Dette skyldes at begge parter er så dybt optaget af hver deres telefon og kan vi ikke alle blive enige om, at det dræber stemningen?

Familiemiddagen

Selv til familiemiddagen, når man er er midt i en diskussion, så bliver Google hævet op af lommen, hvilket ofte resulterer sig i, at hele forsamlingen bliver opslugt af det elektroniske netværk. Én efter én sidder de nu på rad og række med hver deres stykke ”legetøj.”
Nogle enkelte er så afhængige at de har svært ved at deltage i en samtale uden at tjekke den hvert andet minut. Og helt ærligt, er det virkelig nødvendigt?

Dette ændrer fokusset på hovedmålet, nemlig det hyggelige samvær med hinanden. Hvorfor fylder de sociale medier så meget i dagligdagen? Er det virkelig sjovere at følge med på en skærm end at få nyhederne direkte fra kilden?

De sociale medier stjæler opmærksomheden

Jeg er ikke meget bedre selv, desværre, det er en fælde som er svær at komme udenom. Der findes ikke et endegyldigt svar på, hvad der er rigtig eller forkert. Vi er alle forskellige og har hver sine lyster, men tænk lige på, hvor meget denne lille ven, stjæler opmærksomheden fra ting, som virkelig betyder noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *