Livets Rutchebane

Bekymringer, Beslutninger & Bevidsthed

Det turbulente liv fylder os både med alverdens glæder, men også de sorger, der hører til livet.

Nogen bekymrer sig for meget, mens andre for lidt. Nogen føler på et helt andet niveau end normalen, og bliver sat i en yderst sårbar situation, når den store, solide mur splintres i hundrede tusinde stykker.

Men en ting er sikkert, hvis du kan mærke bunden, i det sorte hul, skrabe mod dit bryst, så KAN du også komme til at mærke den allervigtigste lykke i livet. Selvom det hele kan virke totalt uoverskueligt, håbløst og nytteløst, så må det være muligt at kravle op!

Desværre, findes der ikke et endeligt svar, på hvordan, for vi er alle vidt forskellige, men… hvis vi åbner vores øjne, så vil vi se de hænder, som allerede er klar til at give os en hjælpende hånd. Hvis vi husker, så er der faktisk en ting eller to, der plejer at løfte humøret, og når vi husker… så åbnes vores sind – og herefter er alting muligt.

Alt tager tid, så brug tiden fornuftigt med små, forsigtige skridt.

HUSK:
Det er ALDRIG en skam at bede om hjælp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *