Boganmeldelser

Mørkets Søn af Jeanette Hedengran & Tina Sanddahl

Dette er en bog, som handler om mødet mellem mørkets og lysets folk. Som breder sig ud over – svigt, kærlighed, udvikling, fjendskab.

Mørkets søn, Destan, som er arving til tronen for mørkets folk, er den person vi følger mest. Og uden at sige for meget, så synes jeg, at hans udvikling, handlemåde og væremåde er helt fantastisk.

Min indgangsvinkel til denne bog, var en frygt om, at den var skrevet meget sort og dystert. Men jeg tog helt fejl! Jeg blev meget, positiv, overrasket over skrivestilen. Den er fængende, spændende og detaljeret. Jeg havde meget svært ved at lægge den fra mig.

Jeg kan klart anbefale denne bog!

 

 

Spektrum af Nanna Foss

Disse bøger handler om 6 unge mennesker, hvis hverdag ændres brat, i den første bog. De kommer på noget af en rejse, igennem tiden.
I første bog, Leoniderne, følger vi Emilie, som er en klog, men tilbageholden pige. Hvor i anden bog, Geminiderne, følger vi Pi, som er meget anderledes. Hun har lidt af et temperament, men er samtidig rigtig følsom.

Nanna Foss skriver i et nymoderne sprog, som er meget velkendt fra hverdagen.

Jeg slugte disse bøger råt! Man bliver opslugt i en hel ny tankegang, som vækker ens nysgerrighed. Herefter kan man bare ikke få nok!

Hvis du er på jagt efter nytænkning, indenfor fantasy, så bør du læse denne serie!

 

 

De 7 synder af Katja L. Berger

Bogen handler om en verden, som måtte deles i to, da en dreng skabte kaos og ondskab, til en ellers fredelig verden. Men ondskaben bliver sluppet fri og derfor har den nye verden brug for hjælp til at bekæmpe de 7 synder, grådighed, vrede, begær, fråseri, misundelse, dovenskab, hovmod & den nu voksne mand, som skabte alt dette.

Min første tanke efter at have læst de første 4 kapitler var: WOW, Katja L. Berger skriver virkelig godt og fængende. Jeg var fuldstændig solgt til hendes ide!
Der var et sted i midten, hvor jeg synes, at nogle ting, gik lidt stærkt. Men taget det i betragtning og nu har læst bogen færdig. Så står jeg 100% ved min første tanke!
Katja L. Berger – Sikke en fantastisk bog!

Jeg kan varmt anbefale denne bog til andre fantasy elskere! Ideen bag denne bog, forbløffer mig stadig og Katja L. Berger har virkelig formodet at sætte mine egne ideer igang. Virkelig inspirerende.